Sanela Dropulić


Stručnjakinja za tržišne komunikacije s više od 20 godine radnog iskustva na menadžerskim i rukovodećim pozicijama u gotovo svim poslovnim sustavima, od malih, obrtničkih i poduzetničkih poslovnih okruženja, preko multinacionalnih kompanija i velikih javnih poduzeća, do javnih i državnih institucija i na koncu vlastitog, uspješnog poduzetništva.

U želji da ojača položaj poduzetnica u Hrvatskoj i regiji s ciljem umrežavanja, povezivanja, edukacija i lakše razmjene iskustava te uzajamne potpore i pomoći u istupanju na tržište, 01. 01. 2016. pokrenula je Virtualni ženski poduzetnički centar www.poduzetnica.hr koji danas broji više od 2.300 članica i članova.

Vlasnica je tvrtke Expert Product d.o.o. specijalizirane za pružanje usluga tržišnog komuniciranja, ali i ostalih aktivnosti za uspješan početak  i upravljanje poduzetništvom na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Ova diplomirana novinarka koja je specijaliirala u Njemačkoj područje gospodarstva, te futurologiju poduzetništva, posljednje desetljeće aktivno drži predavanja i radionice o tome kako uspješno započeti, voditi i uspjeti u poduzetništvu te kako kvalitetno plasirati uslugu i proizvod na domaćem i inozemnom tržištu. Radionice i predavanja diljem Hrvatske, ali i jugoistočne Europe do sada je poslušalo i pohađalo više od tisuću malih i srednjih poduzetnika.

Za promicanje ženskog poduzetništva dobila je kao prva žena iz Hrvatske 2016. godine regionalnu nagradu „Najžena 21. stoljeća“ u Beogradu. Riječ je o jednoj o najuglednijih nagrada koja se dodjeljuje u jugoistočnoj Europi, za promicanje poslovnih i društvenih aktivnosti žena, a 2016. prvi puta je u dodjelu nagrada bila uključena i Hrvatska. Suautorica je prvog hrvatskog vodiča za žene u poduzetništvu i motivacijske knjige pod nazivom Ja (ne) mogu bitii poduzetnica. Autorica je prvog vodiča za uspjeh u poduzetništvu jugoistočne Europe pod nazivom „Ne posustani, ne odustani!

 

LINKEDIN

Surfanjem na našim stranicama, prihvaćate "kolačiće". više informacija

Postavke "kolačića" na ovoj web stranici su postavljeni na "dopusti kolačiće" kako bi vam pružili najbolje iskustvo surfanja na istoj. Ako nastavite koristiti ovu stranicu bez izmjene postavki kolačića ili ako kliknete "Prihvaćam" smatramo da "kolačiće" prihvaćate.

Zatvori